Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківські патрульні розшукують водія, який влаштував дрифт на площі Конституції

Патрульні встановлюють особу водія, який лихачив уночі в центрі міста.

Увечері в центрі Харкова на високій швидкості дрифтувала BMW.

Кадри, як іномарка мало не розбила припарковані автомобілі опублікували вночі 26 лютого в соцмережах. На відео BMW розганяється і дрифтує по площі Конституції.

Патрульні розшукують водія авто. Про це KHARKIV Today повідомила прес-секретар патрульної поліції в Харківській області Ангеліна Диська. "Машина може бути зареєстрована на одну людину, але він міг не бути за кермом у той момент. Якби було відео, на якому видно, що саме він сидить на водійському сидінні, можна було б робити висновки", — повідомила Диська.

Інформацію про людину, яка на високій швидкості дрифтувала на BMW, просять повідомляти за телефоном 102.

Голова ХОДА Олексій Кучер попросив поліцію і прокуратуру відреагувати на подію.

"Є люди, які дозволяють собі грубо порушувати правила дорожнього руху. Це відбувається нахабно, тому що люди відчувають безкарність. Це сталося на місці, де в ДТП загинуло шестеро людей (мова про аварію за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. — Ред. ). Сьогодні вночі молода людина дозволяє собі дефілювати, грубо і ганебно порушуючи правила дорожнього руху ... Ми не можемо залишати без уваги такі події. Необхідно негайно встановити цю людину і притягнути до відповідальності. Розуміючи, що ця людина усвідомлювала наслідок своїх витівок, встановіть всі ознаки порушення. Якщо ознаки кримінального порушення є, така людина заслуговує бути притягнутою до кримінальної відповідальності ", — сказав Кучер на сесії облради.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.