Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківські діти можуть зателефонувати святому Миколаю

Зробити це можна буде сьогодні.

Команда святих Миколаїв буде розмовляти з дітьми п'ять годин, щоб створити їм свято.

19 грудня, з 12:00 до 17:00, дітям пропонують поговорити по телефону зі святим Миколаєм. Дзвінки на єдиний номер будуть безкоштовними. Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

"З наближенням свят хочеться дива, особливо в складні часи пандемії COVID-19. Але найбільше цього хочуть діти! І диво станеться — 19 січня діти можуть зателефонувати і поговорити зі святим Миколаєм!", — сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стати святим Миколаєм. У Харкові збирають подарунки дітям і людям похилого віку

Як відзначили в Дитячому фонді, всі Миколаї пройшли підготовку під керівництвом дитячого психолога Світлани Ройз, щоб "подарувати дітям святковий і казковий настрій".

Дзвонити можна за номером телефону — 0 800 300 419.

Як писав KHARKIV Today, 19 грудня, в День святого Миколая, повинні запалити ялинку на площі Свободи. Встановлювати її почали ще 29 жовтня, тоді як в минулому це робили 18 листопада.

Відзначимо, в Харківській міськраді повідомили, що в День святого Миколая на площі Свободи просто запалять ялинку, без проведення масових заходів. Це пов'язано зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.