Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська облрада готується до таємного голосування за Товмасяна

Артур Товмасян
Кандидатуру Товмасяна внесла голова фракції "СН" Тетяна Єгорова-Луценко.

Голосування за кандидатуру Товмасяна буде таємним.

У залі Харківської облради була запропонована тільки одна кандидатура для голосування. Це кандидат від пропрезидентської партії "Слуга Народу" Артур Товмасян.

"Хочу побажати всім здоров'я. Пам'ятайте, що нас обрали люди. Як голова фракції "СН" хочу запропонувати кандидатуру Артура Товмасяна", — сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Інші партії не пропонували своїх кандидатів. В облраді розпочалася підготовка до таємного голосування. Слово взяв кандидат Артур Товмасян.

"Приємно бачити в цьому залі видатних і авторитетних особистостей, яких я дуже ціную. Ціную почесне суспільство і захоплююся життєвим шляхом та досягненнями кожного. Упевнений, всі обрані депутати гідні представляти Харківщину. Покликом моєї душі стала робота для людей. Тому мій шлях привів мене на державну службу. Саме в роботі на користь спільноти Харківської області я бачу сенс свого життя. І це не просто професія, це вже необхідність.

Сьогодні ми всі маємо унікальний шанс і надзвичайно важливе завдання — протягом п'яти років зробити все, щоб люди відчували турботу і захист. Вважаю, що завдяки депутатам минулих скликань на Харківщині розпочато і діє багато успішних проєктів. Упевнений, те, що ефективно працює, доцільно продовжувати і розвивати. Водночас, час диктує нам нові завдання.

І ми, як представницький орган Харківської області, повинні активно ініціювати зміни і ефективно координувати актуальні програмні завдання. Перш за все, мова про здоров'я. Боротьба з коронавірусом, від якого ми страждаємо, — пріоритет у нашій роботі. При цьому, усвідомлюємо, що мова йде не тільки про ковід, але і здоров'я громадян в цілому. Одним з основних аспектів нашої діяльності бачу комплексне рішення проблем медицини.

Питання, варте особливої ​​уваги, — соціальний захист людей, які постраждали в результаті пандемії. В умови  карантинних обмежень та ймовірного в січні наступного року локдауна на державну підтримку потребує малий і середній бізнес.

Харківська область була і є лідером в аграрній галузі. Одна із запорук нашого економічного добробуту сьогодні і в майбутньому. І наш обов'язок — захистити аграріїв від рейдерства", — сказав у своєму першому слові Товмасян.

Також він виділив інші пріоритетні напрямки — житлово-комунальна сфера, безпека навколишнього середовища, підтримка становлення влади районного рівня та об'єднаних територіальних громад. Товмасян закликав працювати на благо жителів області, незалежно від приналежності до тієї чи іншої політичної партії, і заявив, що першим простягає руку до взаємодії.

"Не дивлячись на різні політичні погляди, наша спільна мета — ефективна робота для добробуту Харківщини. Тому закликаю всіх колег до співпраці. Першим подаю руку кожному депутату. Ми зобов'язані виконати все те, що обіцяли своїм виборцям. Харківська обласна рада має стати місцем, де є взаєморозуміння, взаємоповага і народжуються доленосні рішення виключно в інтересах людей. Упевнений, ми зможемо забезпечити Харківському регіону подальше зростання і розвиток, а людям — впевненість у завтрашньому дні. І тоді з гордістю скажемо: "Свій обов'язок депутатів обласної ради виконали", — підсумував Товмасян .

Питання кандидату задала тільки представник "Блоку Світличної" Вікторія Бєлявцева — Товмасян відповів, скільки громад створено в Харківській області, але засумнівався в кількості ОТГ в Харківському районі.

Як писав KHARKIV Today, 10 грудня ввечері стало відомо про те, що депутати від "Блоку Кернеса" в облраді підтримають кандидата від "Слуги Народу". Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов ("Блок Кернеса — "Успішний Харків") заявив, що депутат облради Сергій Чернов зняв свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради, а фракція підтримає Артура Товмасяна від "Слуги Народу".

Крім того, "Слуга Народу" замінила  кандидата на голову Харківської обласної ради. Спочатку планували висунути на посаду голови облради Тетяну Єгорову-Луценко, однак сьогодні вранці рішення змінили на користь Артура Товмасяна.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.