Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська обласна рада збереться на позачергову сесію

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Друга сесія восьмого скликання пройде в четвер.

Депутати розглянуть понад 30 питань. Зокрема, будуть говорити про бюджет на 2020 і 2021 роки, внесуть зміни до рішень про постійні комісії, затвердять регламент і структуру виконавчого комітету.

24 грудня, о 10:00, в залі засідань Будинку рад (вулиця Сумська, 64) пройде позачергова сесія Харківської обласної ради восьмого скликання. Відповідне розпорядження №204 від 21 грудня підписав голова Харківської обласної ради Артур Товмасян.

На порядку денному позачергової сесії облради — 31 питання і блок "Різне". Депутати затвердять комплексну обласну програму "Здоров'я Слобожанщини" на 2021-2022 роки і план замовлення на підготовку і перепідготовку кадрів в лікарнях на 2021 рік.

Потім розглянуть питання про програму розвитку цивільного захисту, охорони навколишнього середовища, індивідуального житлового будівництва в селі, розвитку дорожнього господарства, забезпечення громадської безпеки, протидії тероризму, програму інформатизації, "Питна вода", економічний і соціальний розвиток, розвитку місцевого самоврядування.

16-м питанням в облраді вноситимуть зміни до рішення "Про обласний бюджет Харківської області на 2020 рік", 18-м стоїть питання "Про обласний бюджет Харківської області на 2021 рік". Зміни хочуть внести і в рішення облради від 11 грудня 2020 року "Про створення та обрання постійних комісій облради". Депутати затвердять регламент Харківської обласної ради, структуру виконавчого комітету, розглянуть питання про депутатські запити.

Також поставлять на голосування питання про погодження лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2020 рік.

Депутати розглядатимуть питання продовження трудових відносин з директорами спеціальної школи, ліцею-інтернату, туберкульозного санаторію, театру та центру з фізкультури.

Як писав KHARKIV Today, перша сесія Харківської обласної ради нового скликання пройшла 11 грудня. На ній обрали голову Харківської обласної ради, ним став Артур Товмасян.Відзначимо, сесія Харківської міської ради пройде 30 грудня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.