Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківська міськрада скаржиться на вандалів в Парку перемоги

Фото: KHARKIV Today
Центральну алею парку відкрили всього тиждень тому.

Харків'ян просять дбайливо ставитися до міського майна.

Оновлену центральну алею парку Перемоги відкрили тиждень тому. Щоб встигнути завершити реконструкцію до 23 серпня, комунальники працювали вдень і вночі. Тепер там орудують вандали — обладнання в фонтанах зламано, газони зіпсовані. Про це повідомили на сайті Харківської міськради.

"У фонтан, на газон і на граніт відпочиваючі постійно виливають напої, намагаються вирвати шматок газону або форсунки в фонтані — вже було замінено 16 посадових місць для форсунок. Пакети зі сміттям кидають прямо біля паркану. Сильно постраждала наша серверна з обладнанням — невідомі намагалися її зламати. Довелося ставити там додаткову охорону. На газонах місцеві жителі вигулюють собак. Дійшло вже до того, що б'ють світильники в фонтанах. Щоб розбити цей світильник, потрібно взяти шматок бруківки або каменю і цілеспрямовано бити його", — розповів головний інженер фірми-підрядника Юрій Канунніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На благоустрій частини парку "Перемоги" витратили більше 50 мільйонів гривень

Начальник юридичного відділу СКП "Харківзеленбуд" Дмитро Макогон додав — відпочиваючі парку нехтують заходами безпеки, зокрема, без нагляду батьків в фонтанах купаються діти.

"Вони починають пірнати в них, не розуміючи, що там знаходяться форсунки, гострі предмети та кабелі живлення, які можуть травмувати дітей. Чому батьки так легковажно ставляться до примхи своїх дітей — незрозуміло", — уточнив чиновник.

Комунальники звертаються до харків'ян і гостей міста з проханням шанобливо ставитися до їхньої роботи і берегти майно міста. До того ж, вони просять поліцейських пильніше стежити за порядком в зонах відпочинку.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.