Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків витратить 800 тисяч гривень на металеву конструкцію для сцени

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today
Конструкцію привезуть і змонтують до кінця грудня 2020 року.

Конструкцію-трансформер встановлять на сцену, до неї можна буде підключати обладнання.

Харківський державний культурний центр хоче купити спеціалізовану багатофункціональну металеву сценічну конструкцію-трансформер за 799 500 гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, конструкція складатиметься з ферм (прим. — прямолінійні стержні), комплектуючих до ферм — з'єднувального куба, плит, монтажної рами, кілець і затискачів.

"Спеціалізована багатофункціональна металева сценічна конструкція-трансформер буде використовуватися як спеціалізоване сценічне обладнання, яке монтується на сцені з повним підключенням до мережі замовника (щит, а також необхідні автоматичні вимикачі), всі комунікації повинні бути приховані", — сказано в документації.

Замовник зазначив, що монтаж повинен входити до ціни товару.

Ферми в конструкції будуть мати висоту два метри, один метр і півметра. Три види виконані з труб і обладнані конекторами (пристроєм для з'єднання електричних провідників між собою). Одна буде важити 13,8 кілограма, друга — 7,7 кілограма, третя — 4,6 кілограма. Всього в конструкції буде 28 ферм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків купив сяючу арку за 3 мільйони гривень

З'єднувальний куб виготовлять з алюмінію, його вага складе майже десять кілограмів. Кубів знадобитися вісім. Плити будуть сталеві, 11 штук. Комплектуючі до ферм пофарбують у чорний і сірий кольори. До конструкції можна буде підключати обладнання, оскільки в ній передбачений спеціальний механізм — електрична ланцюгова таль.

Аукціон запланований на 7 грудня. Поставити конструкцію і встановити повинна фірма, яка виграє тендер. Терміни реалізації — до 30 грудня 2020 року. Де саме розмістять конструкцію, в документації не сказано.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.