Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харчування в дитячих садках Харкова подорожчає

Подорожчання торкнеться і шкільних сніданків.

З 2021 року в дитячих садках збільшать вартість харчування на п'ять гривень. Сніданки для учнів молодшої школи теж подорожчають, але витрати за них бере на себе місто.

Для дітей до трьох років розмір харчування складе 30 гривень замість 25-ти. Вихованців дитячих садків до шести років годуватимуть за 35 гривень, а не 30, як зараз.

Батькам допоможуть оплатити 40% за рахунок міського бюджету. Про це повідомили в Харківській міській раді з посиланням на відповідне рішення виконкому "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів Харкова в 2021 році".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо почати змінювати шкільне харчування, люди стануть більш свідомими", - Євген Клопотенко

У школах годувати учнів 1-4 класів будуть безкоштовно сніданками на суму 14 гривень (зараз — 12 гривень). Школярі пільгових категорій та діти учасників АТО / ООС будуть отримувати безкоштовне харчування на 18 гривень (зараз — на 15 гривень).

Як писав KHARKIV Today, в 2019 році в Харкові вирішили підняти вартість харчування в дитячих садках в 2020 році теж на п'ять гривень — з 20 гривень для дітей до трьох років вона зросла до 25 гривень, до шести років — до 30 гривень. Сніданки для молодшої школи тоді подорожчали на одну гривню — з 11 до 12 гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.