Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес відступився. Метро в Харкові не відкриють з 12 травня

Про це заявив Харківський міський голова.

Вчора Геннадій Кернес анонсував відкриття метрополітену на наступному тижні, проте незабаром виступив з протилежною заявою.

Харківський метрополітен не відновить роботу з 12 травня. Підземка запрацює, коли дозволить уряд. Про це заявив Харківський міський голова Геннадій Кернес в ефірі телеканалу "Наш".

"Я хочу відразу розставити крапки на "і". Коли у мене брали коментар, я сказав, я хотів би, щоб з 12 числа при послабленні карантину було відкрито метро. А метро ми будемо відкривати згідно з тими карантинними заходами які Кабмін виніс на загальний ... Ми його відкривати не будемо, але ті трати, які ми несемо, то нехай Кабмін думає, як нам виходити з цього всього", — заявив Кернес.

При цьому Кернес зазначив необхідність послаблення карантинних заходів і насварив прем'єр-міністра Дениса Шмигаля за нерозуміння бізнесу.

"Заходи в рамках послаблення режиму карантину повинні дати можливість підприємцям та малому бізнесу працювати, — сказав Кернес. — У чому ще полягає вся тонкість цього питання, в тому, що цей прем'єр-міністр Шмигаль, він жодного разу не був підприємцем, він просто весь час був директором, весь час під ним ходили. Він не розуміє людей, не розуміє, що таке метро, ​​він не розуміє, напевно, що таке залізниця, електричка або ще щось. Він думає, що це все — розсадники коронавірусу" .

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.