Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес тікає від харків'ян

Мер залишив зустріч з підприємцями ринку "Барабашово", не бажаючи відповідати на їхні запитання. І підкреслив, що дорога через ринок почне будуватися найближчим часом.

Зустріч Кернеса з представниками ТЦ "Барабашово" завершилася перепалкою  мер не став відповідати на питання і залишив зал.

Мер Харкова Геннадій Кернес в п'ятницю, 12 червня, провів в малому залі міськради зустріч з підприємцями ринку "Барабашово". Вона завершилася словесною перепалкою, після якої мер спішно залишив приміщення.

На зустрічі Кернес обговорював з підприємцями плани міської влади прокласти вздовж ринку дорогу, яка повинна з'єднати проспект Ювілейний з вулицею Шевченка. Він повідомив, що вже було проведено перший тендер, і в найближчі тижні переможець приступить до будівництва дороги. Для підприємців, які працюють на місці нової дороги, він пообіцяв створити "новий міський ринок з комфортними умовами". Власників бізнесу Кернес попросив набратися терпіння.

"Ми спокійно будемо рухатися швидше, ніж будь-хто думає", — сказав мер.

З планами Кернеса були згодні не всі.

"Я підприємець ТЦ "Барабашово", представляю тисячі підприємців. І мої особисто всі місця, всієї моєї родини — підпадають під дію дороги. Ми, підприємці, як і будь-яка людина, хочемо жити в більш комфортних умовах. І у нас у кожного теж непрості відносини з концерном (АВЕК). Я не представляю концерн, я представляю людей. Жодна людина не підтримує будівництво дороги. Всі ці люди розуміють, що будівництво дороги зруйнує їхній бізнес, який створювався роками. І які б комфортні місця нам не надавали на кладовищі — не домовившись з людьми, які там працюють, вам в односторонньому порядку не вдасться побудувати цю дорогу. Через долі і життя людей цієї дороги не буде", — емоційно заявив один з підприємців.

"Місто вважає за потрібне почати зараз робити цю дорогу. Все, крапка", — парирував мер.

На питання підприємця про те, хто саме є міською владою, Кернес відповів, що "це Харківська міська рада, міський голова та виконавчий комітет Харківської міської ради".

Слова мера образили бізнесмена.

"Ви хочете сказати, що я раб?", — запитав він.

Кернес не став відповідати на поставлене запитання і залишив малий зал мерії.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.