Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес розповів про зв'язок кілера з Клочківської із вбивством його товариша Димента

Геннадий Кернес и Юрий Димент. Фото: соцсети
За словами Харківського міського голови, ДНК кілера Олексія Титова, який влаштував стрілянину на Клочківській і, тікаючи, підірвав себе, збігається з ДНК вбивці його товариша Юрія Димента.

Харківський міський голова Геннадій Кернес повідомив, що ДНК кілера, який загинув після перестрілки на Клочківській, збіглося з ДНК вбивці його товариша Юрія Димента.

Про це він заявив в інтерв'ю для YouTube-каналу "Ходять Чутки".

"Товариш мій загинув на цвинтарі, коли прийшов до могили мами. Його застрелили — в спину, потім в голову. Справа в тому, що нещодавно в Харкові загинув кілер, який влаштував перестрілку серед білого дня на вулиці Клочківській, поблизу магазину "Восторг". Коли взяли у нього ДНК, воно збіглося на 100% з тим кілером, який вбив мого товариша", — сказав Кернес.

Кореспондент KHARKIV Today відшукав могилу Юрія Димента на третьому кладовищі в Харкові в районі станції метро "Барабашово". Його поховали поряд з матір'ю, яку він прийшов провідати у той фатальний день.

Могила Димента. Фото: Богдан Затула / KHARKIV Today
Могила Димента. Фото: Богдан Затула / KHARKIV Today

На надгробній плиті Юрія Димента викарбувано: "Дорогому, коханому, чоловікові, батькові, товаришу, синові. Пам'ятаємо, любимо, сумуємо. Іра, Маша, Гена".

Як писав KHARKIV Today, 25 жовтня 2019 року кілер Олексій Титов відкрив стрілянину по групі чоловіків поблизу магазину "Восторг" на вулиці Клочківській. В результаті перестрілки були поранені Георгій Ісаков і Володимир Борох, який помер по дорозі в лікарню. Після невдалого замаху кілер намагався добити Ісакова, обстрілявши того з автомата Калашникова з вікна машини. Потім вбивця добрався до Південного вокзалу, де підірвав себе гранатою, коли його наздогнали поліцейські.

Нагадаємо, Юрія Димента вбили на кладовищі вранці 26 лютого 2016 року.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.