Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес розповів, коли почнуть будувати дорогу через "Барабашово"

Геннадий Кернес. Фото: Харьковский горсовет
За словами Харківського міського голови Геннадія Кернеса, будівництво першої ділянки дороги почнеться "в найближчі тижні".

За словами Харківського міського голови Геннадія Кернеса, будівництво першої ділянки дороги почнеться "в найближчі тижні".

Перший тендер на будівництво дороги, яка з'єднає вулицю Шевченка з проспектом Ювілейним, проведено. У найближчі тижні переможець приступить до робіт. Також замінять теплотрасу з урахуванням будівництва нового метромосту. Про це повідомив Геннадій Кернес на зустрічі з підприємцями ринку "Барабашово", передає Харківська міська рада.

Харківський міський голова пообіцяв, що зносити будуть тільки ті споруди, які потрапляють під будівництво нової дороги. Для підприємців, які працюють на місці нової дороги, і інших бажаючих створять міський ринок, де можна буде працювати за прозорими договорами в комфортних умовах.

"Коли я починав робити дорогу через Лісопарк, кричали, що Кернес хоче побудувати собі будинок. Коли ми зайшли в парк Горького, там був парк не атракціонів, а шашликів. Коли почали займатися реконструкцією саду Шевченка, це була пивна під відкритим небом. Під час дощу на ринку була "Венеція". Туалети у вас не працюють, вони незаконно побудовані, незаконно вода була підключена, за це у вас брали гроші, за будь-яке чхання. Ніхто ніколи не займався ринком "Барабашово", ؅— сказав Кернес підприємцям ринку "Барабашово ".

Харківський міський голова уточнив, що територію поруч зі станцією метро "Академіка Барабашова" приведуть в порядок.

Нагадаємо, першу ділянку дороги через "Барабашово" за 100 мільйонів гривень буде будувати компанія Олександра Ярославського. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.