Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес розповів, для кого просить відкрити метро в Харкові

Поки Кабмін не відповів Харківському міському голові на прохання відновити роботу метро. Через карантин по Харкову можна пересуватися тільки наземним транспортом.

Геннадій Кернес вважає, що під час карантину метро в Харкові може працювати для співробітників лікарень, поліції і громадського харчування.

Харківський міський голова повідомив, що поки не почув відповіді уряду на прохання відновити роботу метро. Він зізнався — наземний транспорт не справляється із пасажиропотоком.

"Ми готові спільно з обладміністрацією розробити заходи такі, щоб було (відкрите метро — ред.) для тих, хто потребує доставки до місця роботи: лікарі, правоохоронці, харчова галузь. Те, що люди виробляють щодня для життєдіяльності і захисту", — сказав Кернес.

Мер уточнив, що буде задавати питання про відкриття харківської підземки президенту Володимиру Зеленському на селекторній нараді, яка відбудеться завтра, 25 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернесу скаржаться через закрите метро в Харкові

Як писав KHARKIV Today, 20 березня Геннадій Кернес підписав звернення до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля із проханням відновити роботу Харківського метрополітену. Мер зізнався, що наземний транспорт не справляється із пасажиропотоком.

Нагадаємо, о 20:00 17 березня призупинив роботу "Харьковский метрополитен". По місту можна пересуватися наземним транспортом, деякі трамваї, тролейбуси і автобуси змінили маршрут.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.