Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес говорить про "вільні стосунки". А насправді одружений?

Інформація про сімейний стан Геннадія Кернеса міститься в судових документах, хоча сам він заявляє, що не одружений і знаходиться у вільних стосунках.

У недавніх інтерв'ю мер Харкова Геннадій Кернес наполегливо запевняє інтерв'юерів, що не одружений і знаходиться у вільних стосунках. Однак в рішенні Полтавського апеляційного суду від 10 лютого зазначено протилежне.

"Я вважаю, що мої стосунки не можуть бути предметом розмов, але щодо чуток хочу сказати наступне: Оксана (дочка екс-прокурора Київської області Юрія Гайсинського. — Авт.), про яку ви говорите, дуже красива, дуже розумна і дуже хороша людина. Але ми з нею не одружені. Після того, що зі мною сталося, я вчинив правильно з точки зору її майбутнього: у нас — вільні стосунки. І до замаху ми були у вільних стосунках. Я не стежу за тим, хто з ким у стосунках ", — сказав в інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки" Геннадій Кернес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес зізнався в любові до Італії та Михайла Круга

А ось в рішенні Полтавського апеляційного суду, яке з'явилося в реєстрі судових рішень, сказано, що мер одружений. З ким Кернес перебуває у шлюбі, невідомо.

Скрин: Документ

В офіційній біографії Геннадія Кернеса вказані лише дві дружини. Відомо, що з 1982 по 1985 роки він був одружений на Оксані Василенко. Від першого шлюбу народився син Кирило. Другою офіційною дружиною мера була Галина Привалова, яка народила другого сина — Данила. А ось з Оксаною Гайсинською, як відомо, Кернес одружений не був. Незважаючи на "вільні стосунки", про які говорить Кернес, пара з'являється разом на світських зустрічах і навіть їздить у відпустку до Італії. 10 січня KHARKIV Today став свідком того, як Кернес і Гайсинська разом повернулися з відпустки: їх чартер приземлився в харківському аеропорту.

Новий рік Кернес і Гайсинська святкували у компанії Олександра Ярославського в готелі Kharkiv Palace.

Як писав KHARKIV Today, з 2 по 10 січня Геннадій Кернес і Оксана Гайсинська провели на італійському курорті. Для відпочинку вони обрали п'ятизірковий готель Palace Merano. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.