Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кандидату в депутати Харківської облради спалили автомобіль

Власник автомобіля пов'язує підпал з передвиборчою кампанією.

Автомобіль зареєстрований на Сергія Кобу, але користувався ним його молодший брат Євген.

У Лозовій (Харківська область) вночі, 22 жовтня, спалили автомобіль Suzuki Vitara. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області. Інформація про спалах надійшла до поліції о 03:40 від чергового диспетчера ДСНС. В результаті пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці повідомили, що автомобіль належить 50-річному чоловікові, а користувався ним 41-річний брат власника. KHARKIV Today вдалося з'ясувати, що власник автомобіля — секретар Лозівської міськради, кандидат в депутати Харківської облради від партії "Європейська солідарність" Сергій Коба. Він підтвердив цю інформацію по телефону.

с
Сергій Коба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові зіпсували агітаційні білборди

"Пов'язую це з передвиборчою кампанією. Погрози мені надходили неодноразово. Міг би зв'язати зі своєю роботою, оскільки в моїй компетенції земельні питання, але майже рік ніяких конфліктів не було", — розповів Коба.

За його словами, на момент НП автомобіль стояв в центрі Лозової, під вікнами будинку його молодшого брата, який останнім часом користувався автомобілем частіше.

Машина була куплена в минулому році в кредит, застрахована.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

KHARKIV Today раніше писав про те, що кандидату в мери від "Слуги народу" спалили машину — він підозрює конкурента.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.