Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Фукс порадив родині Кернеса продати "Національ"

Мер Харкова тривалий час жив в готелі.

Харківський міський голова Геннадій Кернес помер, його майно розділять дружина і троє дітей, а харків'янам доведеться обирати нового мера.

Геннадій Кернес багато років жив в готелі "Національ" на проспекті Науки. Він був прописаний у крихітному будинку на Салтівці, де ніколи не проживав. Його друг Павло Фукс вважає, що готель після смерті Геннадія Кернеса потрібно продати. Про це він повідомив "Страна.ua".  

"Я порадив його продати, він їм не потрібен. Збитки та сумні спогади. Він там мучився. А навіщо сім'ї збитки і такі спогади?", — пояснив Фукс.

Хоча влітку в інтерв'ю Кернес розповідав, що продав готель і живе в ньому як гість.

"Чому я живу в готелі ... Так вийшло, що я займався виборами Михайла Добкіна (у 2005 році), у нас штаб був у готелі. І так вийшло, що я і залишився в готелі. А врешті я став там жити, тому що, по-перше, я пізно приходив, рано йшов. Вдома цього не дозволиш собі. Готель колись була моїм, потім я його продав. Зараз перебуваю там як гість. У мене є свої кімнати, які я займаю. У мене простий номер з ортопедичним ліжком і телевізор, картини на стінах висять. Якісь картинки діти малювали, мені подарували. Ікони. У мене є охорона. Завжди була, але бачите, навіть це не допомагає, коли тебе хочуть ліквідувати", — розповідав Кернес.

1
Кімната в "Націоналі", в якій жив Геннадій Кернес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні похорону стало відомо про 11-річну дочку Кернеса Софію

Нагадаємо, Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня в клініці "Шаріте" в Німеччині. Його поховали 23 грудня на Алеї почесних харків'ян на міському кладовищі №2.

Як писав KHARKIV Today, друг мера Павло Фукс розповів, що Кернес залишив заповіт, майно розділив між Оксаною і Родіоном Гайсинськими, Кирилом Кернесом і Даниїлом Приваловим у відповідній послідовності.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.