Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Фінал Кубка України з футболу судитиме жіноча бригада на чолі з харків'янкою

Матч київського "Динамо" проти полтавської "Ворскли" пройде в Харкові 8 липня.

Комітети Української асоціації футболу призначили суддів на фінальний матч Кубка України сезону-2019/2020.

Так, матч "Динамо" проти "Ворскли", який пройде 8 липня о 21:30 в Харкові, буде судити жіноча бригада арбітрів на чолі з харків'янкою Катериною Монзуль. Асистувати їй будуть Марина Стрілецька (Суми) та Олександра Ардашева (Київ), четвертий рефері —  Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

До речі, саме бригада Монзуль працювала на обох півфіналах Кубка. Катерина Монзуль з Бабаїв Харківської області — перша жінка-суддя України, що потрапила в елітну категорію суддів ФІФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-президент "Динамо" створив ФК "Метал"

Раніше KHARKIV Today писав, що українська асоціація футболу перенесла фінальний матч Кубка України зі Львова до Харкова. Таке рішення футбольні чиновники прийняли після листа Міністерства охорони здоров'я, в якому говорилося про несприятливу епідеміологічну ситуацію у Львівській області.

Варто відзначити, що фінальну гру переносили в інше місто два рази. Спочатку вона повинна була відбутися в Тернополі, але в цьому регіоні кількість хворих коронавірусом навесні була більша, ніж у Львівській області. Тернопіль буде місцем проведення фіналу Кубка України наступного року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.