Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Єноти-полоскуни з Харкова відзначили день народження

Фото: Харьковский зоопарк
Братам виповнилося по дев'ять років.

У подарунок до дня народження єноти-полоскуни Мен і Шоу з Харківського зоопарку отримали тацю і кошик з ласощами.

Брати відзначають свій день народження 24 лютого. Єноти-полоскуни народилися в Харкові в 2012 році. Про це повідомили в Харківському зоопарку.

Мена і Шоу вітали частуваннями з фруктів, здоби, м'яса, овочів і яєць.

"На таці з розсипчастим снігом потопали ласощі: шматочки груші, яблука, апельсина, банана, мандарина, бублики, печиво. В центрі такого розмаїття красувався льодовий тортик. Його шари — це заморожені продукти: шматочки м'яса, варена кукурудза, нарізані яблуко і груша. На додаток ще одна страва — композиція з гарбуза з ласощами. До неї поклали капустяне листя, половинки вареного яйця, рибу (кілька і бичок), кілька шматочків яблука і курагу", — розповіли в зоопарку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські фламінго переїхали до "Південної Америки"

Коли подарунки занесли до вольєра єнотів-полоскунів, то Мен почав трапезу з половинки вареного яйця, а Шоу знайшов гарбузове насіння. Під кінець вони перевернули гарбуз догори дном і почали через отвір добувати насіння. Ласощі брати запили водичкою, не забули сполоснути і лапки.

Фото: Харьковский зоопарк
Фото: Харківський зоопарк

Всього в Харківському зоопарку живуть п'ятеро єнотів, всі вони — самці. Тварини дуже допитливі, трохи егоїстичні і злопам'ятні. Наприклад, після щеплення при вигляді ветеринара ще довго шиплять, намагаючись його залякати.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.