Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Екссуддя отримає мандат Харківської міськради замість народного депутата

Фото: ТСН
Невядомский
Мандатом нардеп Олександр Фельдман поступився екссудді Денису Невядомському.

Два роки тому тоді ще суддя Денис Невядомський відпустив додому підозрюваного у державній зраді Андрія Лесика. Тепер він і вже колишній служитель Феміди сидітимуть в сесійній залі Харківської міськради.

30 листопада кандидата від "Опозиційною платформи — За життя", президента громадської організації "Всеукраїнська організація суддів у відставці" Дениса Невядомського визнали обраним депутатом Харківської міськради. Це сталося, оскільки нардеп Олександр Фельдман, який балотувався від тієї ж партії, відмовився від мандата. Відповідну постанову Харківської міської виборчої комісії опубліковано на сайті міськради.

На своїй сторінці в Facebook колишній служитель Феміди зазначив, почав працювати депутатом Харківської міськради і заповнив анкету, де вказав, що хотів би працювати в комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місце народного депутата в Харківській міськраді займе науковий співробітник музею 

Денис Невядомський був шостим кандидатом в списку партії "Опозиційна платформа — За життя" до Харківської міськради. До квітня 2019 року він був суддею в Київському районному суді Харкова і спеціалізувався на кримінальних справах. Заяву про звільнення він написав сам і уточнив, що "не прощається", а йде далі.

Нагадаємо, Денис Невядомський вів справу Андрія Лесика про державну зраду і відпустив його додому. За це рішення у справі Лесика прокуратура почала перевірку харківського судді.

Влітку 2013 року, в одному з ресторанів Харкова, Денис Невядомський вдарив охоронця і намагався відібрати у міліціонерів автомат Калашникова. Суддя голосно кричав, обіцяв всіх перестріляти, співробітники міліції наділи на нього кайданки. Коли Невядомський заявив, що він суддя і подзвонив комусь, на місце прибув головний прокурор міста, з нього зняли кайданки і передали на поруки прокуратурі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.