Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ексголова Харківської ОДА хоче поїхати до Києва

За словами ексгубернатора, він може бути корисний президенту.

Колишній голова облдержадміністрації Олексій Кучер уточнив, президент змінив голову Харківської ОДА, щоб "зберегти баланс в регіоні".
 

30 листопада Олексій Кучер підписав розпорядження про припинення повноважень голови ХОДА.

"Керуючись необхідністю збереження балансу в регіоні, президент прийняв саме таке рішення. Нова керівниця ХОДА отримала картбланш на побудову нових відносин центральної влади в регіоні", — написав він у соцмережах.

Ексголова Харківської ОДА додав, "готовий поступитися персональними інтересами заради спільної справи", а нова голова Харківської облдержадміністрації завжди може розраховувати на його допомогу і підтримку.

"Я і моя команда залишаємося в харківських політичних процесах, але не буду заперечувати, що розглядаю ряд запропонованих можливостей бути корисним Президенту в Києві. Найближчим часом озвучу остаточне рішення", — пояснив Кучер.

Олексій Кучер підсумував — "все тільки починається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Айна Тимчук приступить до роботи в Харківській облдержадміністрації

Нагадаємо, 27 листопада глава держави підписав указ про призначення Айни Тимчук на посаду голови Харківської ОДА. Іншим указом він звільнив Олексія Кучера. Зеленський вручив Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі на посаді.

За місяць до цього Олексій Кучер балотувався на пост Харківського міського голови, але програв. Його підтримали 7,42% виборців.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.