Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Дружина "слуги народу" із Харківської області зберігає мільйон гривень готівкою, а йому оплачують житло з бюджету

При заощадженнях дружини в більш ніж мільйон гривень нардеп Олександр Лiтвiнов відзвітував, що знімає квартиру в Києві, а компенсує вартість житла держава.

При заощадженнях дружини в більш ніж мільйон гривень нардеп Олександр Лiтвiнов відзвітував, що знімає квартиру в Києві, а компенсує вартість житла держава. Судячи із суми, місяць оренди обходиться в 20 тисяч гривень.

"Слуга народу" по 179 округу Олександр Лiтвiнов опублікував декларацію про доходи за минулий рік. Документ розміщений на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Згідно з декларацією, у нардепа є квартира, гараж і ділянку землі в Балаклії, а в Києві він живе в орендованій квартирі. У дружини Литвинова є магазин, гараж і ділянка землі, ще один магазин і ділянку землі вона орендує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажоритарник із Харкова отримав компенсацію, рівнозначну зарплаті в Раді, і нічого не накопичив

Автомобіль BMW 530i 2012 випуску записаний на дружину, парламентарій має право ним користуватися. Також дружина Литвинова орендує Volkswagen Passat 2012 випуску у "Балаклійського хлібоприймального підприємства".

За чотири місяці роботи у Верховній Раді в 2019 році Литвинов заробив майже 162 тисячі гривень, ще майже 157 тисяч гривень йому компенсували за виконання депутатських повноважень, понад 80 тисяч гривень він отримав за оренду житла і більше 30 тисяч гривень за оплату проїзду по Україні. Майже 24 тисячі гривень "слузі народу" подарувала партія. Дружина Литвинова як підприємець заробила в минулому році більше 968 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп із Харківської області купив землі на 800 тисяч гривень

У банку Литвинов зберігає понад 247 тисяч гривень. Готівкою у його дружини є 300 тисяч гривень і 30 тисяч доларів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.