Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Дружина лідера "Poton" третій день чекає зустрічі з Кучером і продовжує голодування

За словами Марини Онищенко, "люди в формі" обіцяли їй, що голова ХОДА вийде до неї, однак цього так і не сталося.

Дружина Павла Онищенка — Марина — чекає зустрічі з головою ХОДА Кучером вже третій день.

Дружина керівника громадської організації "Poton" Марина Онищенко продовжує голодувати, вимагаючи зустрічі з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером. Кореспондент KHARKIV Today побував у вестибюлі ХОДА, де Марина і її однодумці очікують зустрічі з керівником області.

"Я тут сьогодні третій день. Це моя акція голодування з приводу того, що мого чоловіка незаконно засудили, взагалі все незаконно спочатку — і заарештували, і засудили — і зараз незаконно утримують в СІЗО. Я не знаю, що з ним, я з ним не розмовляла, у мене немає ніякої інформації. Також заарештували його людей з організації. І я оголошувала акцію голодування для того, щоб зустрітися з нашим губернатором, щоб він — представник гаранта Конституції в нашій країні, щоб він вийшов до мене — у мене до нього є кілька питань", — розповіла вона.

Вона припинила проживання в наметі поруч з ХОДА, оскільки на неї нібито почали чинити тиск.

"Тому що весь час, поки я була під будівлею ХОДА, були провокації і на мене тиснули. І потім, так як я розумію, що зі мною люди і у людей є сім'ї, у людей є діти, і у мене є четверо дітей — і я не можу їх наражати на небезпеку", — заявила Онищенко.

Марина відмовилася прокоментувати той факт, що поліція почала розшукувати можливих постраждалих в результаті діяльності організації "Poton": "Я взагалі ці сайти не читаю і я в цьому нічого не розумію. Моя діяльність зовсім інша".

KHARKIV Today раніше писав про те, що  дружина лідера організації "Poton" припинила голодування.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.