Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківського зрадника показують на національному каналі у шоу "Міняю жінку"

Фото: скрин.
Павло Оніщенко вийшов із СІЗО, аби захищати Україну, а потім втік до Москви.

У ранковому ефірі каналу "1+1" показали запис розважального шоу “Міняю жінку” із Павлом Оніщенком у головній ролі.

Зняту ще у 2018 році програму показали одразу після новин зранку 4 серпня. 

"У місті Люботин живуть тато Павло, мама Марина та троє їхніх дітей. Павло має власний бізнес та займається громадською діяльністю”, — так розпочиналось чергове шоу від "плюсів".

Павло "Потон" Оніщенко відомий тим, що вийшов із слідчого ізолятора у перші дні повномасштабної війни, аби "захищати державу від окупантів", а сам завдяки наявності в нього уже чотирьох дітей втік з Харкова у Європу, а потім до Москви.

1

Нагадаємо, у березні 2022 року лідерам організації "Потон" Павлу Онищенку та Миколі Маслову, обвинуваченим у посяганні на життя правоохоронців, змінили запобіжний захід і вони вийшли з СІЗО. Павло Онищенко говорив, що розбереться зі своїми справами та піде в тероборону. Згодом його з дружиною та чотирма дітьми помітили за кордоном, згодом — у Москві. У Росії Оніщенко займається наданням "експертних коментарів" проросійським блогерам. 

У квітні 2023 року Павлу Оніщенку заочно оголосили підозру за трьома статтями: держзрада, вчинена в умовах воєнного стану; публічні закликм до захоплення державної влади, розповсюдження матеріалів із відповідними закликами; створення та поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування збройної агресії РФ проти України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.