Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Драгер" не зміг визначити рівень алкоголю в крові у дуже п'яного харківського водія

Фото: патрульная полиция в Харьковской области 
Нетверезий чоловік за кермом привернув увагу патрульного тим, що їхав без включених фар в темний час доби.

Замість цифр прилад почав показувати стрілки, це означає, що чоловік перевищив допустиму норму алкоголю більше, ніж в 30 разів.

О 21:00 у вівторок, 11 серпня, копи патрулювали Основ'янський район і зупинили Volkswagen, водій не включив фари в темний час доби. Під час спілкування з автомобілістом патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в патрульній поліції в Харківській області.

Водій погодився пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Замість результату "Драгер" показав три вертикальні стрілки.

Копи уточнили, прилад показує їх, коли в крові у водія більше 6,3 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму (0,2 проміле) в 31 раз.

Смертельним вважається рівень 5 проміле, а критичним — більше 3 проміле. З медичної точки зору 2,5 - 3 проміле — це важка ступінь сп'яніння. У такому стані водій не усвідомлює, що відбувається навколо нього і не може адекватно оцінювати обстановку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові Daewoo під керуванням п'яного водія врізався в "швидку"

На водія Volkswagen склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП, в подальшому його передадуть до суду.

Патрульні просять водіїв не порушувати закон

На водія Volkswagen склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП, в подальшому його передадуть до суду.

Патрульні просять водіїв не порушувати закон — управління транспортом в нетверезому стані може призвести до трагічних наслідків.

Як писав KHARKIV Today, вранці, 9 серпня, нетверезий водій перевернув авто в Харківській області і загинув. 26-річний чоловік не впорався з керуванням Mitsubishi Outlander, в Первомайському районі він з'їхав з проїжджої частини на узбіччя і перекинувся.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.