Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

До Харкова приїдуть новий міністр і секретар РНБО

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Віце-прем'єр-міністр і секретар РНБО відвідають з'їзд авіабудівників.

На з'їзді авіабудівників обговорюватимуть перспективи збереження і розвитку авіапромисловості.

14 серпня в Харкові пройде другий етап Всеукраїнського з'їзду авіабудівників. Участь у заході візьмуть віце-прем'єр — міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський і секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов. Крім того, на з'їзді будуть представники, зокрема, корпорації "Антонов", "Мотор Січі", "Івченко-Прогрес", ДП "ХМЗ "ФЕД", Харківського державного авіаційного виробничого підприємства та "Харківського машинобудівного заводу". Про це повідомили в Харківській ОДА.

За інформацією організаторів, авіабудівники обговорять ситуацію на підприємствах галузі, а також перспективи збереження і розвитку авіаційної промисловості України.

"Перша частина Всеукраїнського з'їзду авіабудівників пройшла успішно. Ми змогли домогтися однією із стратегічних цілей — створення міністерства, яке буде займатися українським аероспейс. Ми вдячні пПрезиденту України Володимиру Зеленському за підтримку ініціатив українських авіабудівників щодо реформування галузі. Асоціація "Укравіапром" розробила ряд законопроєктів, які дадуть поштовх розвитку українського літакобудування. Зокрема — дадуть можливість створити національного авіаперевізника. Упевнений, що в заключній частині Всеукраїнського з'їзду авіабудівників ми розробимо конкретні механізми, які зможуть вивести українське авіабудування з кризи в найкоротші терміни", — вважає президент асоціації "Укравіапром" Віктор Попов .

Захід пройде в готелі "Харків Палас" (проспект Незалежності, 2). Початок о 10:00.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.