Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Дмитро Разумков розповів, коли "Слуга народу" назве ім'я кандидата в мери Харкова

Дмитро Разумков приїхав з робочим візитом до Харківської області.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час робочого візиту побуває на чотирьох заводах Харкова і області, а також візьме участь у "круглому столі" в бібліотеці Юракадемії.

Увечері, 29 липня, Разумков прибув до Харківської області. Вранці він відвідав завод ФЕД.

"Я радий тут бути, не перший раз тут. Бачимо потенціал, який є в місті і області. 80 вищих навчальних закладів, потужне наукове місто. З іншого боку, бачимо використання цих можливостей. Це може допомагати захищати нам територіальну цілісність. Будуть проблеми, я готовий їх вирішувати. Тут хороші приклади імпортозаміщення. Вони змогли створити умови, щоб замінити ті запчастини, які купувалися в інших країнах Європи. Якщо ми говоримо про новітні науки, високотехнологічні напрямки, це важливо. Високий рівень зарплат — це високі податки. Я про те, що податки підприємств дають можливість розвиватися країні", — сказав Разумков.

За словами голови ВР, кілька тижнів тому було прийняте велике державне замовлення для "Укроборонпром". Але розкривати деталі не став через гриф "секретно".

Журналісти поставили спікеру питання про те, коли ж стане відомо ім'я кандидата в мери Харкова від партії президента.

"Не можу відповісти, хто піде. Зараз багато депутатів тут: і списочники, і мажоритарники працюють на благо. Але є штаб. Я думаю, він повідомить найближчим часом", — прокоментував Разумков.

Голова ВР сказав, що питання про те, чи відбудуться вибори, вже не стоїть. За його словами, явка на місцеві вибори завжди нижча, ніж на президентські і парламентські. Разумков припустив, що цього разу голосувати прийдуть 55-65% виборців. "У нас будуть вибори за новою системою, зацікавленість суспільства може бути більшою, — сказав Разумков. — Те, що залежало від Ради, ми прийняли. Постанова була проголосована. Те, що необхідно для виборів, ми теж прийняли. Бюджет ми зробили, кошти виділили".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.