Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Директор збиткового комунального підприємства купив квартиру в Харкові за 100 тисяч гривень

 Фото: Городской дозор
Директор КП "Міськелектротранссервіс" Владислав Васенко, чиє вбивство два роки тому замовила екс-теща, купив квартиру в Харкові за 100 тисяч гривень. У дружини чиновника більше мільйона гривень заощаджень.

Директор КП "Міськелектротранссервіс" Владислав Васенко, чиє вбивство два роки тому замовила екс-теща, купив квартиру в Харкові за 100 тисяч гривень. При цьому у дружини чиновника більше мільйона гривень заощаджень.

Владислав Васенко відзвітував про доходи за минулий рік, його декларація з'явилася на сайті Нацагенства з протидії корупції.

Згідно з документом, директор КП "Міськелектротранссервіс" купив в квартиру в Харкові площею понад 65 кв. метрів за 100 тисяч гривень, до цього він жив у чужій квартирі. Немає у чиновника і своєї машини, автопарк родини належить дружині. У Ганни Васенко є Toyоta Sequoia 2008 року випуску, якою має право користуватися чоловік, причіп для човна і мотоцикл BMW G310R 2017 року випуску, куплений майже за 160 тисяч гривень.

У минулому році директор КП "Міськелектротранссервіс" заробив майже 465 тисяч гривень. Дружина Васенко також працює в цьому КП і отримала за рік майже 114 тисяч гривень зарплати, ще 952 000 гривень вона заробила як підприємець.

За даними Харківського антикорупційного центру, КП "Міськелектротранссервіс" входить в ТОП-5 збиткових підприємств Харкова.

Нагадаємо, у січні 2018 року екс-теща Владислава Васенко замовила його вбивство. Планувалося, що кілер зробить йому укол в спортзалі і директор КП помре моментально. Щоб кілер не вбив директора КП в спортзалі, його смерть зімітували на дорозі. Серцевий напад нібито стався з Владиславом Васенко на вулиці Сумській. Його забрала швидка, і пізніше повідомили, що він помер від обширного інфаркту.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.