Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Депутат облради з 1,5 мільйонами гривень заощаджень хоче стати головним по лісах в Харківській області

Фото: vovchrayrada.kh.ua
Директор Вовчанського лісгоспу Сергій Пієв планує очолити Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Директор Вовчанського лісгоспу Сергій Пієв планує очолити Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Посада начальника і першого заступника управління вакантні. 67-річний Сергій Пієв подав декларацію в якості кандидата в начальники Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства. Документ опублікований на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Згідно з документом, у депутата Харківської облради є житловий будинок площею понад 100 квадратних метрів в селі Ізбицьке (Вовчанський район), квартира і ще третина квартири (володіє майном разом з двома дітьми) в Харкові. Сергій Пієв їздить на "Ниві" 2010 року випуску і носить годинник Rolex, куплений за 243 тисячі гривень в 2010 році.

За минулий рік директор Вовчанського лісгоспу заробив більше 334 тисяч гривень, це на 52 тисячі гривень більше, ніж в 2018 році.

Готівкою Сергій Пієв зберігає 30 тисяч доларів і 770 тисяч гривень.

У жовтні 2019 року він планував  звільнитися з посади директора Вовчанського лісгоспу, проте очолює його до цього часу. У листопаді минулого року син Сергія Пієва — Станіслав Пієв — очолив  Дергачівську місцеву прокуратуру. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.