Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

ЦВК зареєструвала ще шістьох кандидатів в окрузі Кучера

За місце у Верховній Раді поборються три кандидати від різних партій і три самовисуванці.

10 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала нових кандидатів у народні депутати в 179 окрузі (входить Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський і Сахновщинський райони).

Станом на понеділок, 10 лютого, стали відомі імена 10 офіційних кандидатів. Вибирати свого представника у Верховній Раді жителі 179 округу будуть 15 березня. Про це повідомили в Центральній виборчій комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За мандат у 179 окрузі поборються засновниця газети і безробітний

Кандидатами від партій стали три чоловіка. Вікторія Алексейчук йде на вибори від "Слуги народу". Вона родом з Дружківки, проживає в Харкові, тимчасово не працює. Ще один безробітний Ігор Федоренко з Києва представляє партію "Нове життя". Від партії "Власна сила" кандидатом на виборах став адвокат Каміль Кирпичов. Він живе в Харкові, родом з Макіївки. Згідно з декларацією Кирпичова, його дружина володіє квартирою в Донецьку і офісами в Севастополі і Сімферополі.

У ЦВК зареєстрували і трьох самовисуванців. Це екс-начальник Головного територіального управління юстиції в Харківській області Тетяна Єгорова-Луценко. Стати парламентарієм також хоче житель Харкова, родом з Дніпра,  Кирило Оксень. Він  директор фірми "Вінім", що займається торгівлею напоями в спеціалізованих магазинах. Член партії "Опозиційна платформа - За життя" Олександр Діденко також йде на вибори як самовисуванець. Він живе в Лозовій і займається підприємницькою діяльністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окрузі Кучера ще один кандидат у нардепи

Нагадаємо, першим кандидатом, якого зареєструвала ЦВК у 179 окрузі, став Ігор Швайка. Він висувається від політичної партії "Свобода". Потім стали відомі імена ще трьох кандидатів — жителів Дніпра, Львова та Києва.

Вибори в 179 окрузі відбудуться 15 березня. Кандидати в нардепи повинні подати документи в ЦВК для реєстрації до 13 лютого. Позачергові вибори на цьому окрузі призначили тому, що 5 листопада нардепа від 179 округу Олексія Кучера президент Зеленський призначив головою Харківської ОДА. Кучер склав повноваження парламентаря і тому цей виборчий округ у Верховній Раді повинен представляти інший народний обранець.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.