Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Чоловік на позашляховику викинув собаку — розшукують її господаря в Харкові

Скрин: Видео
У собаки рожева кліпса на вусі з номером.

До КП "Центр поводження з тваринами" приїхав чоловік, висадив собаку з багажника і поїхав. У тварини запалення вуха, якщо його не лікувати, то орган доведеться ампутувати.

18 грудня молодого, вгодованого кобеля з рожевою кліпсою на вусі (номер — КР11576) викинули перед дверима КП "Центр поводження з тваринами". Чоловік, який привіз пса, сказав, що він приблудився. У КП "Центр поводження з тваринами" повідомили, що не приймають тварин від населення і почали шукати господаря.

"Ми намагалися пояснити це чоловікові і запропонували звернутися до зоозахисних, волонтерських організацій, а він просто пішов до машини, висадив собаку з багажника і поїхав. Пес побіг за авто і його ледь не збила машина. Зараз він знаходиться в харківському міському притулку", — розповіли вони.

Фото: КП "Центр обращения с животными"
Фото: КП "Центр поводження з тваринами"

У КП "Центр поводження з тваринами" сподіваються, що у тварини є опікуни або його впізнає той, хто ставив йому кліпсу. У місці проколу кліпсою у собаки сильно запалилося вухо.

"Гостра гнійна інфекція. Якщо вчасно не вжити заходів і не почати лікування, собаці загрожує ампутація вуха в результаті гнійно-некротичних процесів. Бездомній собаці на вулиці ніхто не надасть допомогу", — пояснили в Центрі.

Вони вважають, що пса кудись прилаштовували, оскільки він довіряє людям, добре йде на контакт, спокійно дав обробити рани під кліпсою.

"КП "Центр поводження з тваринами" готує заяву до поліції на ту людину, яка викинула собаку з машини.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.