Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Чоловік харківської "слуги народу" накопичив півмільйона гривень і купив машину за 49 тисяч

Народний депутат Вікторія Кінзбурська вперше вказала у своїй декларації заощадження. Чоловік "слуги народу" зберігає 500 тисяч гривень готівкою.

Народний депутат Вікторія Кінзбурська вперше вказала у своїй декларації заощадження. Чоловік "слуги народу" зберігає 500 тисяч гривень готівкою.

Декларація про доходи Вікторії Кінзбурської за минулий рік з'явилася на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Згідно з документом, нардеп орендує квартиру в Києві, в Харкові її сім'я живе в квартирі, що належить матері чоловіка Кінзбурської. Він також володіє квартирою в новобудові, яку ще не здав в експлуатацію "Житлобуд- 2".

В автопарку Кінзбурських — один автомобіль, на якому їздить чоловік обраниці. Він купив Nissan Juke 2016 року випуску в квітні минулого року за 49 тисяч гривень. Нагадаємо, Вікторія Кинзбурська згадала про покупку авто перед виборами і внесла його в декларацію в серпні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський "слуга народу" задекларував 200 000 доларів і мільйон гривень готівкою

У 2019 році нардеп отримала 145 тисяч гривень за роботу у Верховній Раді з вересня. Ще майже 24 тисячі гривень їй компенсувала партія "Слуга народу" за навчання. Влітку депутатів "тренували" в Трускавці. Чоловік Кінзбурської за рік отримав понад 400 тисяч гривень, працюючи в фірмах "Контур" і "Контур-2". 300 тисяч гривень він отримав від продажу авто KIA Rio 2013 року випуску, ще 300 тисяч гривень йому подарував батько. У 2018 році 260 тисяч гривень чоловіку Кінзбурської дарувала мати.

Заощаджень у "слуги народу" немає, гроші в сім'ї — 500 тисяч гривень, належать чоловікові. Це перша декларація, де Кінзбурська вказала готівку, в банках сім'я нічого не зберігає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп із Харківської області купив землі на 800 тисяч гривень

Нардеп їздить на відпочинок раз в сезон. У березні вона була з дочкою в Іспанії, в січні — з чоловіком в Грузії, а влітку минулого року відпочивала на узбережжі Адріатики, була в Чорногорії та Боснії і Герцеговині. Фото з відпочинку вона публікує в Instagram.

Виктория Кинзбурская в Боснии и Герцоговине. Фото: Instagram
Вікторія Кінзбурська в Боснії і Герцеговині. Фото: Instagram
Виктория Кинзбурская в Грузии с супругом. Фото: Instagram
Вікторія Кінзбурська в Грузії з чоловіком. Фото: Instagram

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.