Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Чиновники пропонують закрити два райони Харківської області на карантин

У Високопіллі діагноз вже підтверджено у 9 осіб.

У Високопіллі (Валківський район) діагноз вже підтверджено у 9 осіб. Але кількість осіб, з якими спілкувалася померла жінка, продовжує збільшуватися.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер на засіданні комісії з ТЕБ.

"Ще офіційно інформації немає, але відомо, що там  станом на 17:00 констатовано 9 підтверджених випадків захворювання. Нам потрібно рекомендувати місцевій владі закрити цей населений пункт і заборонити переміщення людей через цей населений пункт", — повідомив Кучер.

За словами головного санлікаря в Харківській області Любові Махоти, станом на 17:00 16 квітня в нашому регіоні підтвердили 54 випадки захворювання.

"Станом на 17:00 вже зареєстровано 113 випадків підозр, лабораторно підтверджені 54 випадки. Вранці о 10:00 було 40 випадків, станом на 17:00 — 54 випадки. Зареєстровано три сімейних вогнища інфекції — це Лозівський район, Харків і Балаклійський район. Зареєстровано за останній тиждень п'ять випадків коронавірусу серед медиків, інфекцію занесли в стаціонари Харкова, на території лікарень в районах області", — пояснила Махота.

Оскільки село знаходиться на кордоні двох районів — Валківського та Краснокутського — було прийнято рішення перекрити обидва райони. Зараз у Високопілля закритий в'їзд і виїзд: впускають тільки місцевих жителів, вимірюючи їм температуру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.