Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Через туман в Харкові затримуються рейси з Анталії і назад

Фото: Аэропорт "Харьков"
Решта літаків в аеропорту чекають за розкладом.

Вночі була погана погода і літак з Анталії замість посадки в Харкові полетів до Києва. Тепер авіарейси за цим напрямком прибувають і відправляються з затримкою.

На даний момент погода налагодилися і інші рейси очікують згідно із заявленим розкладом. Про це KHARKIV Today повідомила прес-секретар аеропорту "Харків" Аліна Печериця.

"Вночі екіпаж рейсу Анталія — Харків авіакомпанії Azur Air Ukraine прийняв рішення провести посадку на запасному аеродромі "Бориспіль" через туман. У зв'язку з тим, що даний рейс змінив свій напрямок, змінився і подальший розклад рейсів. Є затримки рейсів у напрямку Харків — Анталія і Анталія — Харків, саме авіакомпанії Azur Air Ukraine", — пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди харків'яни найчастіше літали в вересні

На онлайн-табло харківського аеропорту є дані про те, що рейси з турецького курорту і у зворотному напрямку затримуються.

Літак з Анталії, який повинен був прибути о 00:10, очікують о 12:25. Ще один рейс з турецького курорту планував прилетіти о 10:50 і затримується до 20:15. З Харкова о 02:00 не полетів літак до Анталії, його виліт заплановано на 13:25. Ще один літак не відправився на турецький курорт о 12:40, він повинен полетіти о 21:25.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.