Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Через спалах коронавирусу в Харківській області закрили психоневрологічний інтернат

COVID-19 підтвердили у десяти чоловік.

Більшість хворих — співробітники інтернату.

З 8.00 28 травня Піско-Радьківський психоневрологічний інтернат, який знаходиться в Боровському районі (Харківська область), повністю закритий. У десяти чоловік підтвердили коронавірус. Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації Юрій Шпарага.

"Станом на вечір 27 травня у десяти чоловік виявлено позитивні результати COVID-19, з них обслуговуючий персонал — 7. Знаходяться на самоізоляції 27 осіб з числа персоналу, в тому числі директор", — написав Шпарага в своєму Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У харківській інфекційній лікарні на коронавірус захворіли співробітники

Пацієнти інтернату і співробітники тепер не можуть залишати будівлю, відвідувати інтернат теж не можна. Усього у закладіі постійно проживають 119 пацієнтів, 85 осіб — обслуговуючий персонал.

"Тестування на наявність вірусу проведено стовідсотково як підопічних, так і персоналу. Вхід в інтернатний заклад узято під контроль представниками поліції", — підкреслив Шпарага.

За його словами, в інтернат вчора направили медичні маски, респіратори, захисні окуляри, 100 захисних костюмів і 200 пар рукавиць.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.