Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Через карантин пробне тестування перенесли на квітень: відомі дати

Дати пробного ЗНО перенесли на два тижні.

Через карантин пробне ЗНО пройде 4 і 11 квітня.

Український центр оцінювання якості освіти переніс проведення пробного ЗНО на два тижні. Рішення прийняли 12 березня, повідомили в Міністерстві освіти.

Пробне тестування з української мови та літератури замість 21 березня відбудеться 4 квітня. Тестування з інших предметів замість 28 березня проведуть 11 квітня. Дати визначення результатів обіцяють озвучити до 14 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин? Куди ще можна піти в Харкові

У МОЗ обіцяють, що учасникам пробного ЗНО надійдуть нові запрошення-перепустки з актуальними датами — їх потрібно буде видрукувати для участі в тестуванні.

Рішення про перенесення пробного тестування ухвалили, щоб запобігти поширенню в Україні коронавірусу і на виконання постанови Кабміну від 11 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За ігнорування карантину чиновникам загрожує кримінальне покарання

Як писав KHARKIV Today, через поширення коронавірусу в Україні до 3 квітня ввели карантин в навчальних закладах, заборонили масові заходи до 200 чоловік. Однак 12 березня в Харкові школярі вийшли на навчання. Швидше за все, карантин в Харкові почнеться з понеділка 16 березня.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано один випадок захворювання коронавірусом — у жителя Чернівецької області, який подорожував по Італії.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.