Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Брат Кушнарьова влаштовується на роботу в "Харківводоканал"

Молодший брат Євгена Кушнарьова Сергій хоче стати начальником управління енергетичної політики в КП "Харківводоканал".

Молодший брат ексголови Харківської ОДА Євгена Кушнарьова планує працювати в КП "Харківводоканал".

58-річний Сергій Кушнарьов подав декларацію в якості кандидата на посаду начальника управління енергетичної політики та енергоефективності в КП "Харківводоканал". Документ опубліковано на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Згідно з декларацією Сергія Кушнарьова за 2019 рік, він володіє 4,4 сотками землі в Харкові. Ані квартир, ані машин він не декларує.

За минулий рік  він не заробив ані копійки. Його дружина — громадянка Ізраїлю, отримала зарплату, однак сума в документі не вказана. 25 тисяч гривень благодійної допомоги Сергій Кушнарьов отримав від Олени Петрашевич. Вона була його уповноваженою особою на парламентських виборах влітку 2019 року.

Нагадаємо, молодший брат Євгена Кушнарьова, член партії "Нова демократія", балотувався до Верховної Ради влітку 2019 року на 171 мажоритарному окрузі в Харкові як самовисуванець. На виборах його підтримали 948 чоловік, пройшла в парламент по цьому округу кандидатка від "Слуги народу" Вікторія Кінзбурская, отримавши голоси 26 921 людини.

У 2010 році Сергій Кушнарьов майже п'ять місяців очолював Краснокутську райдержадміністрацію. До цього він був депутатом Харківської міськради від Партії регіонів (2006-2010).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.