Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Бойовики поранили мешканку Донецької області

Фото: штаб ООС
Обстріли вели мінами по житлових кварталах.

Жінку з пораненням в спину доставили до лікарні. Зараз лікарі оцінюють її стан як задовільний.

15 червня ввечері окупанти обстріляли житлові квартали на околиці міста Авдіївка (Донецька область), в результаті чого поранення отримала громадянська жінка. Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"Мінно-вибухову травму і сліпе осколкове поранення поперекового відділу спини місцева жителька отримала у дворі власного будинку о 21:00. Громадянку доставили до реанімаційного відділення Авдіївської центральної міської лікарні та надали медичну допомогу. Стан її здоров'я — задовільний", — відзначили в штабі.

Осколки снарядов, которыми обстреливали Авдеевку. Фото: ООС
Осколки снарядів, якими обстрілювали Авдіївку. Фото: ООС

Крім того, обстрілами пошкодили прибудинкову територію, в тому числі шиферний паркан. У штабі впевнені в причетності бойовиків до обстрілу.

"Українською стороною Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування встановлено, що відстань і напрямок звідки вівся обстріл, чітко вказують на причетність російсько-окупаційних військ до даного злочину", — підкреслили в штабі ООС.

Снарядами повредили шиферный забор. Фото: ООС
Снарядами пошкодили шиферний паркан. Фото: ООС

Як писав KHARKIV Today, на початку березня бойовики обстріляли місто Красногорівка (Мар'їнський район, Донецька область) з мінометів 120-го калібру. В результаті вибуху міни, яка вибила вікно в будинку, постраждала місцева мешканка.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.