Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Айна Тимчук призначила заступника

Антон Деньгуб. Фото: соцсети
Айна Тимчук підписала розпорядження про призначення Антона Деньгуба.

Антон Деньгуб відповідатиме за комунікацію і внутрішню політику, культуру і туризм, деякий час — за цифрову трансформацію. Ще дві позиції заступників — з медицини та освіти — поки що вакантні. Крім того, двоє заступників часів Олексія Кучера — Тетяна Єгорова-Луценко і Руслан Тихонченко — залишаються на лікарняному.

17 лютого голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук підписала розпорядження про призначення Антона Деньгуба на посаду свого заступника. Інформацію про це підтвердив KHARKIV Today сам Деньгуб.

Відзначимо, у Айни Тимчук тепер є чотири заступники. Крім Деньгуба, це Тетяна Єгорова-Луценко (перший заступник), Олександр Скакун та Руслан Тихонченко. Раніше з Харківської ОДА звільнилися заступники голови Тарас Пастух і Євген Грицьків, а також керівник апарату Володимир Клюцевський. Свої звільнення вони пояснили зміною керівника області.

Нагадаємо, 27 січня Кабінет міністрів України погодив заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук. Ним став 32-річний Антон Деньгуб відомий в Дніпрі юрист, який приїхав до Харкова відразу після призначення Тимчук головою ХОДА. До переїзду допомагав у роботі Айні Тимчук і працював на телебаченні.

Незабаром Деньгуб опублікував декларацію кандидата на посаду заступника голови ХОДА. За рік його дохід склав 57 тисяч гривень, накопичити йому вдалося близько трьох мільйонів гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.