Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

9 чоловік повернулися із Європи і втекли з режиму ізоляції в Харківській області

Фото: открытые источники
Раніше ці люди прибули в Україну із-за кордону і повинні були два тижні перебувати в режимі самоізоляції за певними адресами.

У Харківському обласному лабораторному центрі повідомили про зникнення громадян, які повинні знаходитися на самоізоляції після приїзду із-за кордону.

Співробітники поліції підрозділів ГУ НП в Харківській області зуміли виявити місцезнаходження дев'яти осіб, які раніше прибули до Харкова із-за кордону і були відправлені на самоізоляцію – ці люди покинули територію області.

"Із 18 березня 2020 року в ГУ НП в Харківській області з Державного закладу "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" надійшло 4 листи з проханням розшукати осіб, які прибули із-за кордону і повинні знаходитися в самоізоляції, але не перебувають за наданими ними адресами", – повідомили в поліції.

За даними слідчих, ці люди прибули рейсами "Венеція-Київ" (1), "Париж-Київ" (4) через польсько-український пункт пропуску. Місцезнаходження 9 із 10 чоловік вже встановлено: вони покинули межі Харківської області, ще одного – встановлюють.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.