Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Влітку авіасполучення України зі світом не відновиться

Фото: KHARKIV Today
Літаки не будуть літати за кордон через коронавірус.

Рішення про відновлення міжнародного авіасполучення приймає не тільки Україна, але й інші країни. Поки коронавірусна ситуація не дозволяє відкрити кордони.

Міжнародне авіасполучення влітку точно не відновить роботу. В Україні спробують запустити внутрішні авіаперевезення. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі "Сніданку з 1+1"

"Я думаю, що ми дуже обережно влітку спробуємо почати повернення внутрішнього авіасполучення. З міжнародним складніше буде, тому рішення залежить не тільки від нас. У кількох країнах Європейського союзу, які є такими класичними туристичними напрямками, зараз самі ламають голову над тим, як це все врегулювати. Але скажу відразу: протягом літа повноцінного відновлення авіасполучення міжнародного не буде. Так, щоб було як колись — такого точно не буде",— пояснив Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли можуть запустити метро в Харкові, поїзди і маршрутки в області: інформація Офісу президента

При цьому він додав: у вересні можливе поліпшення ситуації.

"Є певні скептики, які кажуть, що з осені у нас буде друга хвиля коронавірусу в світі і до неї потрібно теж готуватися. Але ми виходимо з того, що світ почне оговтуватися десь з вересня", — сказав Кулеба.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.