Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Звільнився директор департаменту культури ХОВА

Фото: ХОВА.
Едуард Павленко (справа) працював в адміністрації понад три роки.

Із Харківської обласної військової адміністрації звільнився директор департаменту культури та туризму Едуард Павленко.

Це сталося ще наприкінці 2023 року. Як повідомила KHARKIV Today очільниця департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОВА Ярослава Бережна, Павленко написав заяву за власним бажанням і був звільнений розпорядженням Олег Синєгубова 29 грудня 2023 року.

Коментувати причини звільнення Едуард Павленко відмовився. Тепер він працює заступником генерального директора Харківського національного театру опери та балету. 

Виконуючим обов'язки директора департаменту культури у ХОВА зараз є Олександр Костін.

Нагадаємо, у 2023 році фінансування театрів, які перебувають в обласному підпорядкуванні, скоротилося майже на третину, рішенням Ради оборони театрам було заборонено виступати на сценах. У ХОВА лунала ідея щодо переходу театрів до ондайн-вистав.

 

Едуард Павленко працював заступником начальника управління у справах молоді та спорту ХОДА з 2020 року, улітку 2022 року був призначений директором департаменту культури ХОВА. До державної служби займався бізнесом, був помічником народного депутата від "Слуги народу" Олександра Бакумова. У 2021 році став депутатом Харківської міської ради восьмого скликання від партії "Слуга народу", після того, як повноваження склала Рената Казанська.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.