Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Співачка з Харкова поїде у світовий тур

Фото: kazka.world
Тур буде наймасштабнішим за всю п'ятирічну історію гурту KAZKA.

Також KAZKA виступить у різних містах України.

Світовий тур групи почнеться у березні на одному з найкрутіших американських музичних фестивалів SXSW. Про це повідомили на сайті гурту KAZKA.

Тепер основним посилом групи, яка вже давно закріпила за собою статус культурного посла України у світі, став IAMUKRAINE. Мільйони людей із різних куточків планети на повторі слухають пісню "Плакала" — перший україномовний трек, що став №3 у чарті глобальної музичної платформи Shazam і досі б'є рекорди за кількістю прослуховувань.

А незабаром "Плакала" разом з іншими хітами KAZKA 18 березня прозвучить на одному з найкрутіших музичних фестивалів США — SXSW в Остіні. Там і почнеться американська частина світового туру KAZKA SVIT, він триватиме в інших містах США, зокрема у Чикаго, Лос-Анджелесі, Майамі та Нью-Йорку.

"Для нас величезна честь представляти Україну на такому престижному та важливому для кожного музиканта заході, особливо зараз, коли наша країна переживає непрості часи", — поділився продюсер гурту Юрій Нікітін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік Гамлета Зіньківського: харків'ян запрошують на виставку малюнків

#IAMUKRAINE — це не просто слоган туру, а й основа філософії KAZKA. Гурт має намір не лише ділитися творчістю, а й розповідати світові про Україну як у контексті музики, так і у контексті реалій. Команда KAZKA закликає всіх небайдужих ставити хештег #IAMUKRAINE, щоб якомога більше людей могли впізнати нашу країну та підтримати її у цей складний період.

"Своєю творчістю ми хочемо привернути увагу до тієї загрози, яка зараз є найактуальнішою темою у країні. Ми хочемо показати, що Україна — це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а всі ті, хто підтримує нас у світі . Ми бачимо свою місію у тому, щоб об'єднати небайдужих до України людей", — розповіла солістка гурту Олександра Зарицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обійшов лікаря і співачку. За рік на Instagram кота з Харкова підписались 900 000 чоловік

У квітні гурт повернеться  і продовжить своє турне у всіх великих містах України. А кульмінацією гастрольної подорожі KAZKA SVIT стане шоу у київському Палаці спорту, яке відбудеться 24 травня 2022 року. Шоу буде у всіх сенсах грандіозним — на найвищому світовому рівні — і об'єднає різні музичні жанри, ефектну сценографію, запрошених зіркових виконавців, унікальні інноваційні рішення, приголомшливу хореографію і, звичайно, найкращі пісні за п'ять років існування гурту.

Нагадаємо, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька — родом з Харкова.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.