Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Poco X3 Pro: все, що корисно знати про новий смартфон

 

Смартфон просто підірвав продажі з моменту виходу.

Щоб купити Poco X3 Pro у максимальній конфігурації, потрібно 8000 грн. За ці гроші користувачі отримають гаджет, який не поступається останнім версіям iPhone. До того ж, у пристрої самобутній дизайн і повний комплект поставки з прозорим силіконовим чохлом, швидким зарядним адаптером на 33 Вт і Type-C кабелем.

По-справжньому ємний акумулятор

Біль сучасних смартфонів — батарея, яка швидко сідає через безліч додаткових функцій. У Поко Х3 Про акумулятор на 5160 mAh, здатний працювати без підзарядки до півтори доби. Від комплектного адаптера батарея заряджається за:

  • 1 годину і 10 хвилин на 100%.
  • 25 хвилин на 50%.
  • 10 хвилин на 20%.

Дисплей з підтримкою підвищеної частоти поновлення

Ще одна нетипова для бюджетного сегмента характеристика — частота оновлення екрану на рівні 120 Гц. Щоб заощадити заряд, у налаштуваннях можна знизити показник до 60 Гц, а через спеціальний додаток задати 90 Гц.

Poco X3 Pro отримав IPS дисплей з діагоналлю 6,67 дюймів, на якому комфортно грати і дивитися фільми або YouTube-відео. Роздільна здатність екрану — 1080х2400 пікселів. Виробник заявив яскравість в 450 ніт, відтак при яскравому сонячному світлі інформація зчитується без проблем. Ніяких зайвих відблисків, артефактів та інших проблем. Відмінні кути огляду дозволяють природно сприймати мультимедійний контент з різних ракурсів.

Подряпинам та іншим пошкодженням запобігає захисне скло Corning Gorilla Glass 6.

1

Відмінні можливості для створення фото- і відео-контенту

Смартфон Poco X3 Pro оснастили просунутою фронтальною і тильною камерою. Фронталка виглядає акуратно і займає мінімум місця на передній панелі за рахунок врізаної конструкції. Це круглий острівний виріз у самому центрі верхньої частини дисплея. Відео можна знімати при частоті зміни кадрів у 30FPS з якістю 1080p. Роздільна здатність зображення висока — 20 Мп.

На тильній стороні вас чекають чотири об'єктиви з цікавим розташуванням. Камери розмістили за аналогією з точками, які позначають число п'ять на гральному кубику. Прямокутний блок встановлений горизонтально і вписаний у коло. В Україні Poco X3 Pro позиціонується як камерофон і це виправдана назва. У модулів такі характеристики:

  • Основний на 48 Мп, розрахований на якісну роботу незалежно від освітлення.
  • Надширококутний на 8 Мп з кутом огляду в 119 °, знімає без втрати у якості.
  • Сенсор глибини для портретного режиму на 2 Мп.
  • Макро-сенсор на 2 Мп.

Відео записується у Ultra HD 4K при 30 кадрах у секунду, правда, будуть помітні мікро-фризи. Тому краще знизити якість до Full HD +. Тоді і кадрова частота підвищиться, і фризи зникнуть.

Залізо для шанувальників геймінгу

Продуктивність забезпечує процесор Qualcomm Snapdragon 860, побудований за 7-нанометровим техпроцесом. Платформа завоювала довіру фанатів мобільних ігор, завдяки здатності запускати ресурсомісткі ігри на максимальних налаштуваннях графіки.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.