Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'ян просять не гуляти у парку

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today.
Після терористичного акту росіян по "Епіцентру" містян просять утриматись від відвідування людних місць.

Харків'ян просять обмежити прогулянки улюблениму місцями.

Після потужних атак росіян, унаслідок яких загинули щонайменше шістнадцятеро людей та 45 поранені, голова ХОВА та керівництво Центрального парку звернулися до містян. Олег Синєгубов закликав не ходити до зон відпочинку та утриматись від прогулянок вулицями. У найбільшому парку теж просять поки що утриматись від прогулянок.

"Друзі, ви бачите, що рашисти зосередилися на терорі цивільних, кидаючи ракети, бомби по людних місцях. З огляду на це, просимо вас поки що утриматися від відвідування Центрального парку. Бережіть себе та близьких!" — опублікували звернення у соцмережах парку.

Як писав KHARKIV Today, удень 25 травня росіяни вдарили по "Епіцентру" на Салтівці двома уніфікованими плануючими боєприпасами. У цей час у гіпермаркеті могло перебувати близько 200 людей. Після обстрілу сталася велика пожежа, із вогнем боролися 16 годин. На даний момент відомо про 18-х загиблих, п'ятеро людей вважаються зниклими безвісті. Ще 48 людей отримали поранення. Ідентифіковані одинадцять загиблих, зокрема 12-річна Марія та її мати. 27 травня у Харкові оголошено Днем жалоби.

Близько 17:00 25 травня окупанти вдарили по Центральному парку Харкова. Снаряд не розірвався, постраждалих не було.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.