Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У боях за Україну загинув харківський спортсмен

Фото: СКУ.
За кілька тижнів Олексію мало виповнитися 28 років.

Під час бойового завдання на Донбасі загинув Олексій Биковський.

Він грав у харківській команді з американського футболу "Атланти", а коли Росія напала на Україну, став на захист батьківщини. Олексій загинув неподалік міста Кремінна. Загибель Олексія Биковського підтвердили спортсмени та Спортивний комітет України.  

"Знову страшна втрата у спортивній родині. У бою за Україну загинув гравець харківської команди з американського футболу "Атланти" Биковський Олексій. Хлопець грав на позиції лайнбекера під номером 33. Герой загинув на Луганщині. До свого 28-річчя хлопець не дожив лише декілька тижнів", — повідомили в СКУ.

Нагадаємо, у травні 2022 року на Харківщині загинув чемпіон України з легкої атлетики Олександр Сербінов. Він був кандидатом у майстри спорту, багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів України у бігу на 400 та 800 метрів. Після закінчення спортивної кар'єри Сербінов закінчив Вінницький педуніверситет, потім захопився фотографуванням і став професійним фотографом. До того ж, він був тренером незрячого спортсмена-бігуна Валерія Гаврилюка, який виїжджав з ним на змагання. Після початку війни пішов служити добровольцем.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.