Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Металіст 1925" здобув першу перемогу в новому сезоні

Фото: "Металист 1925" 
Футбольна команда з Харкова здолала суперників із Полтави.

Два попередні футбольні поєдинки "Металіста 1925" завершувалися нічиєю. 

У третьому турі Української прем’єр-ліги у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" 3 вересня зустрілися футбольні команди "Металіст 1925" і "Ворскла". Матч закінчився з рахунком 3:2.  

Перший гол з пенальті наприкінці першого тайму забив Марлісон з "Ворскли". У другому таймі рахунок вдалося зрівняти гравцю "Металіста 1925" Боярчуку. Згодом гол забив іще один футболіст харківської команди — Дмитренко. Суперник активізувався і мʼяч у ворота "Металіста 1925" спрямував Степанюк з "Ворскли". У компенсований час дебютну перемогу харківʼянам приніс Боярчук, який забив гол вдруге. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська баскетбольна команда виступатиме у Вищій лізі

Тренер харків'ян залишився задоволений грою.

"Це перша наша перемога у цьому чемпіонаті і ми цьому дуже раді. Хочу привітати Андрія Борячука, він бомбардир, він може і повинен забивати м'ячі. Також хочу відзначити дебют Андрія Чирука, першу появу у стартовому складі Дмитра Капінуса та перший гол Влада Дмитренка у Прем'єр-Лізі. Загалом хочу похвалити команду за характер, що на полі не було байдужих людей і вони виклались на сто відсотків. Знаю, що у суперника були певні проблеми зі складом на цю гру, але ми рухаємось далі", - сказав Валерій Кривенцов.

На табло стадіону під час гри був логотип харківського підрозділу "Хартія". Нагадаємо, назву добровольчому формуванню придумав письменник Сергій Жадан, керує "Хартією" український бізнесмен Всеволод Кожемяко.

1

Головний тренер "зелено-білих" Віктор Скрипник розказав про причинии поразки своєї команди.

"Це друга гра поспіль, де нам бракує концентрації в кінці. Я не думаю, що це проблема фізичного стану, але ми пропускаємо в компенсований час. І це дуже прикро для нас. Важко знайти слова, які б пояснили те розчарування, яке зараз панує у нашій роздягальні", - сказав коуч.

Наступну гру "Металіст 1925" проведе 11 вересня на виїзді і зіграє з "Дніпро-1". Наразі команда посідає 7 місце у турнірній таблиці.

Нагадаємо, у попередніх турах "Металіст 1925" зіграв унічию з "Чорноморцем" та "Шахтарем". 

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.