Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Хто поїде на Паралімпіаду від Харківської області

Спортсмени виступлять у чотирьох видах спорту.

Літні Паралімпійські ігри стартують у Токіо через 12 днів.

14 спортсменів представлятимуть Харківську область на Паралімпіаді. Змагання триватимуть з 24 серпня по 5 вересня. Всього з України в Паралімпійських іграх візьмуть участь 138 спортсменів. 12 серпня в Києві відбудеться офіційна церемонія проводів на Паралімпіаду. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації.

"Харків'яни будуть представлені в легкій атлетиці, плаванні, настільному тенісі та фехтуванні на візках", — зазначив Роман Семенуха.

Повний список учасників від Харківської області:

  • плавання: Максим Крипак, Олександр Артюхов, Яна Бережна, Роман Бондаренко, Максим Веракса, Марина Піддубна, Михайло Сербін, Юлія Сафонова;
  • фехтування на візках: Євгенія Бреус, Олена Федота, Наталія Мандрик;
  • настільний теніс: Олександр Език, Марина Литовченко.
  • легка атлетика: Лейля Аджаметова.

"Так само, як під час Олімпіади, ми будемо уважно стежити за виступами харківських спортсменів на Паралімпійських іграх і вболівати за них. Бажаємо нашим спортсменам кращих результатів!", — додав Семенуха.

Нагадаємо, 7 серпня, харківські синхроністки завоювали бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, 4 серпня дует "русалоньок" з Харкова також отримав "бронзу". Перша ракетка України та шоста ракетка світу Еліна Світоліна завоювала олімпійську бронзову медаль 31 липня, а вже 2 серпня вона повернулася до України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.