Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'ян запрошують на зустріч з гравцями "Металіста 1925"

Фото: pfl.ua
Перед початком Прем'єр-ліги з футболістами можна буде поспілкуватися, сфотографуватися і взяти автографи.

Уболівальникам обіцяють призи.

У середу, 21 липня, пройде зустріч головної команди "Металіст 1925" з уболівальниками. На неї прийдуть всі футболісти, тренерський штаб на чолі з головним тренером Валерієм Кривенцовим і керівництво клубу. Про це повідомили на сайті футбольного клубу "Металіст 1925".

У програмі заходу: видача сертифікатів на безкоштовні абонементи для найвідданіших уболівальників — чинних учасників "Клубу уболівальників", які більше трьох років з "Металістом 1925", нагородження призерів конкурсу прогнозів, а також вікторина, конкурс і розіграш з призами від клубу і спонсора.

"Головною частиною заходу буде представлення футболістів, тренерського штабу і новачків. Після цього відбудеться спілкування уболівальників з командою і тренерським штабом у форматі питання-відповідь, яке завершиться автограф- і фотосесією", — розповіли у футбольному клубі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У харківському футбольному клубі — кадрові зміни

Для участі в одному з розіграшів призів потрібно зареєструватися на сайті заходу. Розіграш проведуть тільки серед присутніх на зустрічі.

Початок заходу о 19:25 21 липня у "Театрально-концертному центрі" (мала зала ХНАТОБу) на вулиці Сумській, 25. Вхід вільний.

Відзначимо, матч 1-го туру Української прем'єр-ліги сезону 2021/22 "Металіст 1925" (Харків) — "Рух" (Львів) відбудеться о 17:00 у неділю 25 липня на стадіоні "Металіст". Квитки можна купити онлайн на сайті футбольного клубу і сервісі "Інтернет-квиток". На стадіоні його можна показати стюардам в електронному вигляді або роздрукувати на принтері. Вартість квитків стартує від 30 гривень.

Як писав KHARKIV Today, 5 червня "Металіст-1925" переміг у матчі 29-го туру першої ліги "Кремінь" і достроково вийшов до Української прем'єр-ліги.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.