Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харківські соколи" оголосили новачків

Фото: "Харківські соколи"
Озвучили імена перших п'ятьох гравців.

Баскетбольний клуб "Харківські соколи" не брав участі у змаганнях півтора року.

Наразі "Соколи" набрали перших учасників команди. Це п'ятеро баскетболістів: Рафаі‌л Хрисостоміді, Серафим Новіков, Дмитро Сорочан, Даніїл Карпов і Родіон Нестеренко.

"Вітаємо перших новачків команди! "Харківські Соколи" після паузи у півтора року повертаються на паркет. Вже зовсім скоро наші хлопці розпочнуть свої виступи у Вищій лізі сезону 2023/24, тож саме час представити вам перших новачків команди", — зазначили на офіційній сторінці клубу у Facebook.

Рафаілю Хрисостоміді  20 років. Він народився 25 вересня 2002 року. Має зріст 183 сантиметри та вагу 81 кілограм. Із 2019 по 2022 роки грав за "Політехнік", у минулому сезоні був у складі клубів "Запоріжжя" та "Прикарпаття-Говерли". У "Соколах" виступатиме на позиції захисника.

Серафим Новіков народився 12 лютого 2004 року. Його зріст складає 189 сантиметрів, вага — 86 кілограмів. Грав у криворізьких клубах, останнім місцем роботи був баскетбольний клуб "Прометей-2". Минулого сезону виступав у БК "Вієсте". Є гравцем молодіжної збірної України U-18. У "Харківських соколах" буде захисником.

Дмитру Сорочану 25 років, має зріст 201 сантиметр, вагу — 102 кілограми. Є вихованцем запорізької школи баскетболу. У сезоні 2018/2019 у складі "Металурга" посів третє місце у Першій Лізі, тоді його визнали найкращим центровим. В останньому сезоні у Суперлізі грав за "Запоріжжя" і "Черкаські мавпи". До харків'ян прийшов у якості важкого форварда.

Даніїл Карпов народився 19 травня 2001 року. Зріст — 185 сантиметрів, вага — 78 кілограмів. Грав в Одеській області за "Хімік", "СДЮСШОР ім. Літвака", БК "Одеса", ОБШ ім. Бєлостєнного, "Овідій", а також за "СумДУ" (Суми). У "Соколах" буде захисником.

Останній гравець, якого поки представлено, це Родіон Нестеренко. Народився 21 вересня 2004 року. Важить 90 кілограмів, має зріст 206 сантиметрів. Також з Одеси (СДЮСШОР ім. Літвака). В останньому сезоні лідирував у команді ОБШ ім. Бєлостєнного за результативністю й підбираннями. У "Соколи" прийшов як центровий.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.