Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харківські соколи" готуються до перших матчів з глядачами

 Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
На цьому тижні в Харкові відбудуться дві гри за зону плей-офф Суперліги України з баскетболу.

"Харківські соколи" запрошують жителів Харкова і області на матчі проти команд з Одеської області.

3 березня перед зустрічами з "Одесою" та "Хіміком" (місто Південне) в Харкові пройшло відкрите тренування баскетбольного клубу "Харківські соколи". Гравці розбирали поведінку суперників на майданчику.

Головний тренер баскетбольного клубу Ренатас Куріліонокас впевнений, ігри пройдуть добре, незважаючи на те, що часу на підготовку небагато. Адже "Харківські соколи" підсилили команду двома гравцями — 30-річним центровим Валерієм Анісімовим (виступав у Вищій лізі за "Кривбас") і 25-річним атакуючим захисником Джеремайя Пейджем (грав за Ponte Prizreni з Косово).

"Валерій Анісімов — сталося так, що наш гравець Олександр Тарасенко (форвард "Харківських соколів") отримав травму, на жаль, і ми були змушені поповнити свій склад. Джеремайя Пейдж — ми можемо досягти тих же плей-офф, тих же перемог з цим складом без нього, але я хочу перемагати не "Одесу", не "Миколаїв", я хочу боротися з "Дніпром", "Прометеєм", "Південним", "Київ-Баскет", "Будівельником". Ми хотіли підсилити саме цю позицію, щоб, наприклад, він міг грати з тим же Деджуаном Графом (захисник "Харківських соколів"). Це посилення для того, щоб ми боролися не тільки за ті перемоги, за які повинні боротися, а чіпляти очки з топовими командами України", — пояснив головний тренер "Харківських соколів".

Під час баскетбольних ігор з "Одесою" та "Хіміком" на трибунах нарешті зможуть бути присутніми вболівальники. Ренатас Куріліонокас вважає, що повернення глядачів на баскетбольні матчі зарядить гравців енергією і емоціями для перемог.

"Я дуже радий поверненню уболівальників. У другій половині грудня 2019 року, був останній раз, коли я грав з глядачами. Для мене буде дуже приємно. Ми і так будемо заряджені, будемо віддаватися на грі і тут питань немає. Але вболівальники допоможуть нам ще більше дати цієї енергії, емоцій, щоб виграти в "Одеси" та інших, звичайно, команд", — розповів він.

Вболівальники не упустили можливості побачити "Харківських соколів" до ігор. Серед тих, хто сидів на трибуні під час відкритого тренування, був 4-річний Максим — син форварда баскетбольного клубу Олександра Місяця. Малюк прийшов в формі і після того, як тато закінчив тренування, він пограв з ним.

"Максим вболіває сильно, засмучується, коли програємо. Засмутився, коли ігри скасували, аж до сліз. Будемо намагатися перемогти", — пообіцяв батько Олександр Місяць.

"Харківські соколи" чекають уболівальників на іграх в Палаці спорту "Локомотив" (вулиця Велика Панасівська, 90).

У п'ятницю, 5 березня вони зіграють з баскетбольним клубом "Одеса". Початок матчу о 19:30.

У неділю, 7 березня в гостях у наших баскетболістів буде баскетбольний клуб "Хімік". Початок матчу о 13:00.

Квитки на обидва матчі продаються на сайті Інтернет-квиток. Мінімальна вартість — 50 гривень.

Глядачів просять дотримуватися карантинних обмежень — не знімати маску на трибунах протягом усього матчу, використовувати антисептики і враховувати соціальну дистанцію: між глядачами повинно бути мінімум одне вільне місце.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.