Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Заступник Терехова звільнився "через втому"

Руденко
Андрій Руденко дев'ять років був заступником мера.

Харківський міський голова Ігор Терехов звільнив одного з десяти заступників.

Офіційно у міській раді поки що не повідомляли про звільнення Андрія Руденка з посади заступника з питань забезпечення життєдіяльності міста, на сайті міськради він залишається "на посаді". Проте речник мерії підтвердив звільнення. За його інформацією, до 15 квітня Андрій Руденко перебуває на лікарняному, після чого більше не повертається до роботи. Звільнення, за словами Сідоренка, не пов'язане з напрямком роботи, якою займався під час повномасштабної війни Руденко.

"Втомився", - так назвав причину звільнення Руденка Юрій Сідоренко у коментарі KHARKIV Today.

Андрій Руденко підтвердив наявність офіційного документа, але про причини звільнення з команди Терехова він розповідати не хоче.

"Брехати не хочу, а правда не допоможе. Я у Харкові, мої діти, молодшому з яких 2,7 роки та онуки теж тут. Працюю за тим же напрямком, що і раніше. Виїжджаю максимум до Києва",  — сказав Руденко.

Нагадаємо, Андрій Руденко був директором Салтівського хлібозаводу, працював у команді Арсена Авакова, у 2015 році Геннадій Кернес призначив його заступником із питань житлово-комунального господарства,  у 2020 році він став заступником з питань забезпечення життєдіяльності міста, керував роботами з ліквідації наслідків коронавірусу.

У лютому 2024 року Руденко коментував перевірки підприємств після вибуху нафти від влучання ворожого дрона у нафтобазу у Немишлянському районі. Декларацію перед звільненням Руденко ще не подавав.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.